Dovoľte nám predstaviť sa. Sme LUXORD a sme tu pre Vás. Pre ľudí, ktorí majú radi svoj domov a záleží im na tom, aby ich domov bol pekný a cítili sa v ňom dobre a príjemne. Na týchto stránkach nájdete kvalitný nábytok s krásnym dizajnom. Značná väčšina z ponúkaných nábytkov je vyrobená podľa individuálnych požiadaviek každého zákazníka. Pevne veríme, že ľudia vyhľadávajú pekné a kvalitné veci, najmä aj ich majú využívať každodenne niekoľko rokov. A taký presne je nábytok LUXORD. 

Sme však zároveň dôkazom toho, že čokoľvek krásne a kvalitné nemusí byť automaticky drahé a nedostupné. Našou filozofiou je prinášať produkty, ktoré v sebe spájajú vysokú kvalitu, výnimočný dizajn a cenovú dostupnosť. Ak aj vy túžite po výnimočnom nábytku, ktorý nenájdete v akomkoľvek nákupnom centre, neváhajte si prezrieť našu ponuku. Už teraz však pre Vás pripravujeme ďalšie kolekcie a celú ponuku plánujeme postupne rozširovať o zaujímavé kúsky nábytku a dekorácií. Neváhajte nás prosím sledovať, lebo máme toho pre Vás veľa. O každej zmene v našom portfóliu Vás budeme radi priebežne informovať.

Na týchto stránkach sa zároveň budeme snažiť prinášať zaujímavé a tiež praktické informácie a články o svete nábytku, dekorácií a interiérového dizajnu. Veríme, že Vás naša ponuka zaujme a pri zmienke o krásnom a pohodlnom domove sa Vám vynoria myšlienky na LUXORD.